Илиан Илиев: Подарихме победата на Левски, може би обърках състава


Илиан Илиев: Подарихме победата на Левски, може би обърках състава
Снимка: Оф. сайт на Черно море

3829 0

Наставникът на Черно море Илиан Илиев е на мнение, че грешките на неговия отбор на практика са подарили победата на Левски. Илиев призна, че до известна степен и той има вина, тъй като е взел решение да извърши твърде много промени в състава за мача.

“Мачът беше равностоен игрово, но ние направихме прекалено наивни грешки, които подариха победата на Левски. Първият гол беше абсурден, но това е част от футбола. Не се сърдя на момчетата, те се стараха много. Не за първи път допускаме лесни попадения на чужд терен", заяви Илиев.

“На полувремето коригирахме някои неща. Нямахме късмет да върнем едно попадение. При 1:3 мачът щеше да стане по-интересен. Може би и аз сгреших, че направих толкова промени в състава, но това ми е работата - да взимам решения", добави наставникът на варненци.

Междувременно наставникът на "сините" Петър Хубчев заяви мистериозно след края на мача, че го притеснява нещо, но ще го запази за себе си (повече по темата четете тук).

“През лятото ни напуснаха шестима титуляри, което нямаше как да не се отрази. В началото имаше еуфория след двете победи, после изпуснахме мачове, в които доминирахме, и ентусиазмът се позагуби. Липсва ни самочувствие и опит”, констатира бившият национал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички