"Мистериозният" Хубчев: Притеснява ме нещо, но ще го запазя за себе си


"Мистериозният" Хубчев: Притеснява ме нещо, но ще го запазя за себе си
Снимка: Официален сайт на Левски

8549 0

 

"Като цяло превъзхождахме през целия двубой, нямаше паника, нямаше натиск голям. Съгласен съм, че през първата част свършихме по-голяма част от работата. За указания няма да говоря, това си остава в съблекалнята. В никакъв случай не сме пестили сили, ние не можем да пестим сили. При 3:0 ако тръгна да казвам какво не ми е харесало, много хора ще си кажат: "този пък на какъв се прави, какво иска повече". Така че няма да казвам нищо. Не сме перфектни, знаем го много добре. Искаме да вкараме духа и желанието за победа.

Наставникът на Левски Петър Хубчев типично в свой стил се държа по-дистанцирано и обрано при коментарите си след края на двубоя на неговия отбор срещу Черно море. Хубчев заяви, че "сините" са превъзхождали своя съперник, но въпреки това играта на отбора все още не е перфектна.

"Превъзхождахме съперника през целия двубой. За указания няма да говоря, това си остава в съблекалнята. В никакъв случай не сме пестили сили, ние не можем да пестим сили. Не сме перфектни, знаем го много добре. Искаме да вкараме духа и желанието за победа", заяви Хубчев.

По отношение на предстоящата по-тежка програма пред отбора Хубчев мистериозно заяви: "Чисто физически сме готови за сгъстен цикъл, но ме притеснява друго нещо... но ще го запазя за себе си."

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички