Играчът на кръга Слави Костов: Сплотени сме, очаквам да бием Лудогорец


Играчът на кръга Слави Костов: Сплотени сме, очаквам да бием Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Левски

1329 0

Нападателят на Левски Станислав Костов спечели наградата за играч на 28-ми кръг в Първа лига. Той бе отличен заради гола си срещу Черно море, с който "сините" спечелиха във Варна. Националът сподели очакванията си от предстоящия сблъсък с лидера в шампионата Лудогорец.

"Очаквам да победим Лудогорец. Дали аз ще вкарам - няма значение. На "Георги Аспарухов" още нямаме победа, за нас няма обаче кой знае каква разлика, че ще играем на Националния стадион. Дано победим отново. Не мисля, че разликата с Лудогорец е толкова голяма. Не се представихме добре в предходния мач преди месец и ни победиха, но се надявам, че след три дни ще направим по-силен мач", заяви Костов пред журналистите.

"Има колектив, сплотени сме, помагаме си. Последният мач се видя - всички се сбихме, дадохме всичко от себе си, показахме битка и характер и че сме един отбор. Когато излязат ключови фигури е трудно, но затова сме отбор, 25 човека, всеки е готов да помогне. Надявам се, че на който и да заложи господин Дерменджиев, няма да го разочарова", коментира голмайсторът на Първа лига след въпрос за големия брой играчи, които ще пропуснат дербито. А каква заплата прибира нападателят на "Герена" вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички