Бекали разкри заплатата на Станислав Костов, ще се изненадате


Бекали разкри заплатата на Станислав Костов, ще се изненадате
Снимка: Оф. сайт на Левски

4685 0

Джовани Бекали, който е близък приятел с Васил Божков, и който ще помага на Левски при трансферите, коментира какви сделки са били сключвани досега на "Герена". Според него те са били изключително неизгодни, като разкри каква заплата взима голмайсторът на тима - Станислав Костов.  в което коментира своите ангажименти спрямо „сините“. Бекали препоръча и новия главен скаут на отбор - Богдан Патрашку.

„В Левски са правени много лоши трансфери с големи заплати. Това е проблемът. Не можеш да имаш играчи, които печелят по 20-30 000 на месец, а вкарват по 4-5 гола на година. От друга страна, имаш Костов, който не е Марадона, но вече има 20 гола, а печели по 3 500 евро. Разликата е много голяма. Чужденецът трябва да прави разликата. Те трябва да са най-важните играчи в отбора и да бележат по 15-16 гола на сезон. В Левски не беше така“, зяви той пред Дарик.

Много ми е жал, че той е на 28 години. Ако беше на 22 – 23 години много отбори щяха да го искат. Може да говорим с агента на Костов, за да се помисли дали да не бъде продаден в Турция, защото сега могат да му се вземат повече пари. Той за първи път прави такъв сезон, а предните години не е вкарвал толкова много голове. Това е неговата година. Това е неговият шанс, а и шанс за отбора да спечели пари“, допълни още Джовани Бекали.

А какъв тежък удар получиха "сините" преди двубоя с Лудогорец - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички