6 опита - 0 успехи: Лудогорец удря на камък във взимането на играчи от Левски


6 опита - 0 успехи: Лудогорец удря на камък във взимането на играчи от Левски
Снимка: Levski.bg

4883 0

Лудогорец удря на камък, когато поиска футболист на Левски. До това заключение стигнаха от "Тема спорт", след като разгледаха случаите, в които шампионите са опитвали да привлекат "синя" звезда. В момента те работят по трансфера на Ноа Сонко Сундберг.

Първият опит

Един от първите опити на разградчани е през зимата на 2014 г., когато тяхна цел е нападателят Гари Родригес. Сделката бе близо до финализиране, но негодуванието на феновете на Левски принуди ръководството да спре разговорите по трансфера.

Първият набелязан в Разград българин от Левски

По същото време "орлите" опитаха да вземат един от най-големите таланти на "синята" школа - Антонио Вутов. Тогава столичният клуб продаде атакуващия халф на Удинезе.

През лятото на същата година Лудогорец поиска Владимир Гаджев, който в националния отбор бе заформил дует със Светослав Дяков. Договорът на халфа с Левски изтичаше, но той предпочете да остане лоялен на клуба и подписа нов.

През 2020 г. хегемонът у нас отново поиска звезда на столичани, като прати оферта от 600 000 евро за Станислав Иванов. На "Герена" ситуацията бе тежка след оттеглянето на Васил Божков и те бяха склонни да продадат крилото. В крайна сметка Стаси премина в американския Чикаго Файър.

В този период се говореше и за интерес към нападателя Найджъл Робърта от страна на "орлите", като и нидерландецът пое към САЩ – Ди Си Юнайтед.

Година по-късно се появи информация, че юношата на Левски Божидар Краев е бил предложен на разградчани и наставника Валдас Дамбраускас, но до трансфер не се стигна.

Тогава атакуващият халф бе в датския Мидтиланд. Лудогорец обаче нямаше нужда от подобен тип играч и след това Краев премина в Уелингтън Финикс. А ето кой е Дарлан - чаканият нов в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички