Сонко Сундберг взе решение за бъдещето си - иска да напусне Левски


Сонко Сундберг взе решение за бъдещето си - иска да напусне Левски
Снимка: Levski.bg

9301 0

Един от лидерите в състава на Левски - Ноа Сонко Сундберг, е взел решение да си тръгне от "Герена", тъй като настоява за трансфер, а продажбата му дори е на 99% сигурна, твърдят колегите от "Тема Спорт".

Наскоро стана ясно, че българският шампион Лудогорец вече е предложил 500 хиляди евро на "сините" за услугите на гамбийския национал, но Левски иска поне 750 хиляди и процент от следващ трансфер, за да пусне звездния си централен бранител на "Хювефарма".

По време на лятната подготовка на "сините" в Правец стана ясно, че новият наставник на столичани - Николай Костов, е връчил капитанската лента на Сонко, към когото и интересът от чужбина не е малък.

Желанието на Левски

Неотдавна се появиха информации, че Левски би искал да запази Сонко за евроквалификациите в Лигата на конференциите. Поради тази причина "синята" управа ще иска да продаде "сърцето" в отбраната си към края на летния трансферен прозорец, за да може да го използва във важните срещи в Европа.

Ноа Сонко Сундберг акостира на "Герена" през 2022 година. Той бе наложен в състава от Станимир Стоилов и заедно с Хосе Кордоба сформира един от най-добрите защитни тандеми в Първа лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стойчо Младенов коментира победата на ЦСКА 1948 над Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички