Ивайло Петев: Напълно заслужени три точки за Лудогорец


Ивайло Петев: Напълно заслужени три точки за Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

1951 0

Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев, заяви, че е останал доволен от енергията, която неговият отбор е показал при победата с 5:0 над Етър Велико Търново в мача от втория кръг на Първа лига. Специалистът посочи и, че "зелените" трябва да излязат и да играят умно срещу Олимпия Любляна в Шампионска лига.

Петев е доволен

"Играхме с настроение, вкарахме пет гола, напълно заслужени три точки за нас. Всяка една победа дава самочувствие. Аз се надавам да имаме настроение, защото ще е нужно. Трябва да работим изключително много. Противник от класата на Етър, той е отбор, който ценя и оценявам, важното е, че играхме с настроение, а него го нямаше срещу Крумовград. 5:0 не е малък резултат", започна Петев.

Нови попълнения?

"При всички положения имат нужните качества да са тук. Въпросът е да се адаптират бързо. Това е период, който знаете кога свършва. Логично е да се вземат нови играчи и някои настоящи да напуснат. На дневен ред обаче е мачът в сряда".

Предстоящият сблъсък с Олимпия Любляна

"Трябва да играем умно, да играем с тази енергия и да търсим победата от първата до последната минута. Фаворити няма, 50:50 е всеки един двубой. Всеки клуб от всяка държава се развива и инвестира, не е както преди 20 години", завърши специалистът.

Емануел Луканов остана изключително разочарован от поражението с 0:5 от Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички