Нова оферта постъпи в Левски - трансферът е неизбежен?


Нова оферта постъпи в Левски - трансферът е неизбежен?
Снимка: Levski.bg

30616 0

Ключови дни предстоят за бъдещето на настоящата селекция на Левски, а и тази на Лудогорец, след като "Тема спорт" обяви, че има ново развитие по оста София - Разград относно трансфер на Ноа Сонко Сундберг. 

Нова оферта от страна на Лудогорец?

Както е известно, стълбът в защитата на Левски отказа да поднови договора си, който изтича през лятото на 2024 година. Това означава, че "сините" са принудени да го продадат сега, за да вземат трансферна сума за футболиста. 

Първата оферта на Лудогорец беше отказана, но "Тема Спорт" пише, че разградчани не са се отказали от преговорите със "сините". 500 хиляди евро е била първата оферта, докато Левски настояват за 750 000 и процент от бъдещ трансфер. 

Сундберг няма желание да остава в Левски

Ръковдоството на шампионите е готово да повиши предложението си за Сундберг, след като благополучно премина през Балкани в Шампионска лига и иска да увеличи дълбочината на състава в дефанзивен план. 

Интерес към Сундберг не липсва 

В Левски ще се надяват на своеобразно наддаване за правата на защитника, след като към 27-годишния бранител има интерес и от чужбина (името на клуба засега остава непознато). 

"Сините" обаче не са в добра позиция. Играчът категорично отказва да поднови договора си и в Левкси не могат да се надяват да вземат повече от 600-700 хиляди евро за своя ас. 

Сундберг беше привлечен в Левски със свободен трансфер

Това е в пъти по-малко от цената на играча, която поставя реномираното издание "Transfermarkt". Роденият в Швеция гамбиец е оценен на 2 милиона евро. 

Засега няма спекулации за нов защитник в Левски, тъй като ръковдоството е съсредоточило усилията си върху привличането на още един халф след напускането на Филип Кръстев

Трансферният пазар е в разгара си, като "сините" тепърва се очаква да се активизират. В Европа ситуацията също "набира скорост", като всеки ден се обявяват различни сделки и се стартират нови преговори. Всички трансферни слухове и новини можете да следите в специалната рубрика на Sportlive.bg - Трансферна линия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички