Николай Костов похвали футболистите на Левски: В добър момент идва тази победа


Николай Костов похвали футболистите на Левски: В добър момент идва тази победа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3800 0

Треньорът на Левски - Николай Костов, даде своето мнение след края на двубоя между "сините" и Ботев Пловдив на "Колежа", който бе спечелен с 2:0 от столичани. Специалистът заяви, че успехът е бил заслужен и даде яснота около състоянието на Сонко Сундберг и Андриан Краев.

"В първия мач бяхме по-плахи и по-изморени, докато днес показахме друго лице, като и резултатът е в наша полза. Първите 15 минути бяха за гостите, като можехме и да получим гол, което щеше да промени хода на мача. В много добър момент идва тази победа, много е ценна, защото имаме млад отбор и ще ни донесе увереност. Много съм доволен от отбора. Постигнахме заслужена победа. Дузпата беше важна, защото е при 0:0", каза Костов пред медиите.

 

"Сундберг е с хронична травма и не е възстановен. Краев трябва да си изчисти главата. Неудачно започна шампионата за него, но е добър футболист и е ценен играч за нас. Много добър футболист е Ел Джемили. Рискувахме с неговата позиция и мисля, че се справя добре. Не съм водил разговор с Георги Миланов. Аз не го познавам, но имам добри наблюдения", добави още специалистът след победата на "Колежа".

Кампанията на Левски продължава през седмицата, когато "сините" излизат срещу Шкупи в Северна Македония в мач от квалификационната фаза за Лигата на конференциите в четвъртък (27 юли).

Ето какво сподели и колегата на Николай Костов - Станислав Генчев, след мача в Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички