Весела Лечева разясни за "Българска армия" и "Герена"


Весела Лечева разясни за "Българска армия" и "Герена"
Снимка: БГНЕС

1767 0

Служебният министър на младежта и спорта - Весела Лечева, присъства по време на откриването на международния турнир по стрелба "Гран при София". Надпреварата се провежда в НСА, а пред медиите олимпийската шампионка от миналото за пореден път коментира водещите теми.

Става въпрос за бъдещето на част от стадионите в София и по-конкретно - "Българска армия" и "Георги Аспарухов". И докато за арената на ЦСКА Лечева увери, че скоро ще бъде създадено дружество между държавата и клуба, то около Левски ситуацията ще отнеме една идея повече време.

"Дали има създадено дружество с ЦСКА за новия стадион? В най-кратки срокове това ще бъде вече факт. За „Георги Аспарухов“ има технически дейности, които трябва да бъдат извършени по отношение на събиране на документацията, за да бъдат извършени правният анализ, финансовият и икономическият анализ за стартиране на процедурата по отдаване на концесия.

Въпрос, който изисква своите срокове, разбира се. Не сме спрели нито един да не вървим в тази посока – тази процедура да стартира", коментира Весела Лечева.

Ето какво бе казала Лечева за последно по адрес на Националния стадион "Васил Левски", "Армията" и "Георги Аспарухов"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички