ЦСКА и Берое имат принципна уговорка, но се налага едната страна да я наруши


ЦСКА и Берое имат принципна уговорка, но се налага едната страна да я наруши
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2273 0

ЦСКА гостува на Берое в първия официален двубой за двата тима след подновяването на Първа лига. Преди двубоя изпълнителният директор на отбора от Стара Загора Стелиян Попчев направи любопитно признание.

Както е известно, нападателят Калоян Кръстев е собственост на "червените", но играе под наем при "зелените". Двата отбора имат принципна, но не и писмена договорка той да не играе за Берое срещу ЦСКА.

Поради многото контузии обаче се е наложило Кръстев да попадне в групата за предстоящата среща. Въпреки това Попчев не изключва той дори да получи минути, като отбеляза, че решението ще бъде на старши треньора.

"Не е записано в договора, но имаме принципна договорка между двата клуба той да не играе за Берое в двубоя срещу „червените“. Предупредили сме ЦСКА, че предвид липсата на достатъчно играчи, Кръстев ще е в групата за мача, но дали ще играе - решава треньорът" - заяви Попчев, цитиран от dsport.

Същевременно от Берое признаха, че могат да приемат хиляди фенове на ЦСКА и посочиха пред SportLive при каква бройка става проблем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички