Важна фигура за ЦСКА призна: Имах предложение от ЦСКА 1948, но не приех


Важна фигура за ЦСКА призна: Имах предложение от ЦСКА 1948, но не приех
Снимка: БГНЕС

1416 0

Една от важните фигури в новата история на ЦСКА Тодор Янчев призна, че е получил предложение за работа от ръководството на ЦСКА 1948, но е отказал. Бившият помощник на Стойчо Младенов заяви, че не би го съдил за решението му да се присъедини към ЦСКА 1948 и не смята, че заслужава подобно отношение от феновете.

Попитан за решението на Стойчо Младенов да се присъедини към ЦСКА 1948 и за това дали също е получил покана за работа от "червените", Тошко Янчев заяви: "Не бих съдил Стойчо Младенов за решението му. За мен той продължава да бъде една от най-светлите личности в историята на ЦСКА като играч и треньор."

"Постигнал е толкова много и не заслужава подобно отношение от привържениците на клуба. Аз имах разговори с ръководството на ФК ЦСКА 1948 София, но не приех предложението", добави още Янчев.

Бившият капитан на тима обаче засегна още куп теми, като например представянето на ЦСКА срещу Лудогорец, личните си планове и още много други!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички