Стойчо Младенов отсече: ЦСКА 1948 гони титли, купи и Европа


Стойчо Младенов отсече: ЦСКА 1948 гони титли, купи и Европа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1292 0

Стойчо Младенов, който в момента е оперативен директор на ЦСКА 1948, направи изключително любопитен коментар за случващото се в българския футбол. Той засегна темите за настоящия си клуб, националния отбор, системата ВАР и други актуални въпроси.

Отлично, разбира се, винаги може и по-добре. Клубът се развива положително и с добри темпове. В това отношение казвам, че винаги може и по-добре, но ние не може да бъдем недоволни от стореното от всички до момента в клуба. В тима присъствието на футболни хора, с характер на победители, е изобилие“ коментира Младенов в интервю пред „Гонг“ представянето на ЦСКА 1948 от началото на сезона.

Мисля, че сега има по-голяма конкуренция. Тя идва оттам, че при Лудогорец има отстъпление, а пък другите клубове подобриха своето състояние. Така се скъси дистанцията с отбори като Левски, ЦСКА София, и от тази година и ние от ЦСКА 1948. В това отношение ние се стремим да поддържаме огъня и да се борим за първите места“, заяви той по адрес на нивото на шампионата ни.

Младенов изрази интересно мнение и относно полезността на системата ВАР.

Тази ВАР система всеки я тълкува различно. В последно време на мен ми идва малко в повече от емоционален характер. Още в началото на шампионата пробваха да видят как ще играем с човек по-малко, но ние се справяхме и побеждавахме. След това почнаха да ни отменят голове, слагайки секунди по-рано или по-късно чертата (б.р. линията на засадата). В зависимост от това в коя посока духа вятърът. Беше в една посока, от една година в две, а в последните седмици обаче има и трета“, отсече шефът в ЦСКА 1948.

Да постигнем целите, които сме си поставили, и да се развиваме повече. Работим задружно всичко да се осъществи, защото сме отбор, който има високи цели като челни места, шампионски титли и дай Боже участие в евротурнирите. Към това се стремим и работим всички усърдно и професионално. В личен план да бъда полезен на клуба, и пак казвам - да успеем да постигнем целите си“, пожела си Младенов като ръководител на ЦСКА 1948.

А ето как Стойчо Младенов оцени жребия за Купата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички