В Сърбия: ЦСКА бе по-добър от Лудогорец, феноменална атмосфера в София


В Сърбия: ЦСКА бе по-добър от Лудогорец, феноменална атмосфера в София
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

12581 0

В родината на Саша Илич отразиха загубата, която воденият от него ЦСКА допусна срещу Лудогорец. Много издания в Сърбия писаха за дербито между първия и втория в българското първенство, но по-интересни бяха две статии.

Отзивите в Сърбия

В първата "TV Arena Sport" отбеляза, че на терена "червените" са били по-добрият тим, като Дюкенс Назон и Браян Морено са изпуснали големи голови възможности. Заглавието на материала на телевизията е "Игор Тиаго свали Саша Илич от върха".

Очарованието от атмосферата

Sportske.net пък отбелязва, че до прекъсването в 66-ата минута атмосферата на стадион "Българска армия" е била "феноменална, истински празник за очите и ушите". "Но напразно за сръбския треньор. Лудогорец вече е на крачка от шампионската титла", пишат в западната ни съседка.

Възхвалите на Петев в Босна

В Босна и Херцеговина също отразиха мача, вероятно заради Ивайло Петев. Наставникът на Лудогорец е бивш селекционер на националния тим на страната. Изданието sportsport.ba отбеляза, че, идвайки в Разград в началото на март, Петев е записал 8 победи в 8 мача.

"Може би победата на сезона. Петев има магическа пръчица в ръцете си", пише изданието и допълва: "В София се надяваха тази вечер ЦСКА да направи голяма крачка към титлата, която да прекъсне доминацията на Лудогорец. (...) Петев разтърси добре шампионите след поредица от слаби игри в средата на сезона". А ето с какви думи посрещна загубата Саша Илич и размяната на местата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички