Илич сравни загубата с тази в Разград и посочи какво може да е предимството за ЦСКА до края на сезона


Илич сравни загубата с тази в Разград и посочи какво може да е предимството за ЦСКА до края на сезона
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5595 0

Наставникът на ЦСКА Саша Илич сподели, че е доволен от представянето на своите играчи срещу Лудогорец, въпреки че загубиха с 0:1. Той също така бе впечатлен и от атмосферата на стадион "Българска армия".

ЦСКА - отборът с повече положения

"Дерби мачовете са такива, има доста нерви и прекъсвания. Честно да ви кажа аз съм доволен и съм горд от това как изглеждаха моите играчи. Единственото, от което ме боли днес е, че загубихме. Мисля, че имахме много повече положения от Лудогорец. Но отбори като тях и само едно положение да има, успяват да го реализират", заяви Илич.

Илич дори призна, че този двубой прилича на загубата за ЦСКА в Разград през този сезон. "Отново казвам дерби мачовете са такива. И с един удар се решава всичко. Общо взето изгубихме по същия начин, както в Разград.Когато получиш гол никога не е заради един играч. Всички трябва да са концентрирани. Мисля, че това е вторият гол, който допускаме от корнер. Трябва пред такава публика особено да си внимателен в такива ситуации"

Атмосферата на стадион "Българска армия"

Той е категоричен, че отборът ще се бори докрай за титлата, а относно атмосферата - е останал впечатлен. "Такива неща се случват на дерби мачове, когато стадионите са пълни като днес. Това, което ми хареса много е, че стадионът бе препълнен. Вече 10-ти месец съм тук и за първи път го виждам така. Ако на всеки мач е така, футболистите ще дават много повече от себе си.

Не виждам нещо да се е променило. ще се борим до края, имам 7 мача до края. 2 в редовния сезон и 5 в плейофите. Дори да бяхме победили, пак нищо нямаше да е ясно. Ще се борим до самия край. Бих желал всички мачове до края да победим. В момента ще мислим за следващия мач с Хебър", допълни Илич. Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев пък определи прекъсването на двубоя като "грозно" и че такива неща нямат място във футбола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички