Кюстенцилеца емоционално след мача на ЦСКА с Лудогорец: В дни като днешния осъзнавам...


Кюстенцилеца емоционално след мача на ЦСКА с Лудогорец: В дни като днешния осъзнавам...
Снимка: Фейсбук

23984 0

ЦСКА загуби важната битка с Лудогорец от 28-ия кръг на Първа лига. "Армейците" допуснаха поражение с 0:1 у дома, което изкачи разградчани на върха в класирането.

Битката е загубена - войната не!

Войната за така бленуваната титла обаче е далеч от приключила. "Зелените" водят с 1 точка в таблицата, докато "червените" са твърдо решени да се борят докрай.

Подобно мнение изказа и един от лидерите на организираните привърженици от Сектор "Г" Иван Велчев. Кюстендилеца публикува емоционално обръщение към "червената" общност след драматичния двубой. 

В социалните мрежи той заяви, че вчерашният ден го е убедил, че дори да има 100 живота - отново би избрал "армейските" идеали. На трибуните на "Българска армия" присъстваха над 20 000 запалянковци, които създадоха изключителна атмосфера.

Думите на Велчев

"В дни като днешния осъзнавам, че ако имах 100 живота, във всеки един от тях щях да обичам все-повече и повече отбора на сърцето ми!Няма и за миг да предам армейските ценности и идеята, в която вярвам от невръстно дете!За мен битката ще приключи тогава ,когато се преборим да върнем любимия ЦСКА там, където му е мястото, защото ЦСКА е призван да докосва небесата и винаги да бъде високо над другите.

Поклон пред всеки един армеец на стадиона вчера, само заедно като юмрук ще успеем да се преборим...За великият ЦСКА, отборът на нашите бащи"!

Позиция, че отборът ще се бори докрай изрази и изпълнителният директор на клуба Стоян Орманджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички