Капитанът на ЦСКА: Твърде много Лудогорец и съдията стояха вътре


Капитанът на ЦСКА: Твърде много Лудогорец и съдията стояха вътре
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4958 0

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей заяви, че прекъсването на мача с Лудогорец за дълго не може да е извинение за допуснатата загуба. Скоро след подновяването на играта "червените" допуснаха фаталния гол от статично положение и отстъпиха с 0:1. Той обаче смята, че съдията Георги Кабаков и футболистите на съперника са стояли прекалено дълго вътре.

"Прекъсването не може да е извинение, защото мачът спря и за тях. Най-лесно е да кажем, че това им помогна или загубихме фокус, но мачът спря и за нас, и за тях. Ако трябва да биеш корнер и те замерят в главата, не е приятно. Мисля, че решиха проблема.

Мога да разбера, че това беше правилната процедура и правилата трябва да се спазват. Твърде много време стояха вътре съдиите и футболистите на Лудогорец", заяви Матей пред журналистите след мача.

"Съдията ми обясни нещо, когато даде 10 минути продължение. Не разбрах какво. Това е част от играта. Имаше много напрежение. Знаех, че Кабаков свири на европейски мачове, добре е за него, че е тук. Радвам се за него, че има мачове в Европа. Трябва да играем при всеки един съдия. Има доста големи мачове, които трябва да ръководи и в България", продължи бранителят.

"Дефанзивно играхме почти перфектно, с изключение на корнера. Ако не вкараш, трябва да направиш така, че да не ти вкарат. Един момент на разконцентрация реши мача. Това са големите мачове. Един момент беше достатъчен за тях", заключи той. Матей разкри и че собственикът на ЦСКА влязъл в съблекалнята след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички