В ЦСКА са решили къде и за колко пари да пуснат Валентин Антов - искат милиони


В ЦСКА са решили къде и за колко пари да пуснат Валентин Антов - искат милиони
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2735 0

Младият втори капитан на ЦСКА Валентин Антов много бързо бе забелязан из Европа с добрите си изяви. Това бе улеснено и от факта, че "армейците" участваха в груповата фаза на втория по сила европейски клубен турнир Лига Европа, където имаха възможността да се изправят на два пъти срещу гранд като Рома и дори записаха престижни равенство и победа.

Очаквано интересът към Антов се засили и започнаха да изкачат много възможности пред младока. Той обаче неведнъж е пояснявал, че иска да продължи в ЦСКА, докато не прецени, че е време да премине в силен европейски тим.

Не е изключено това да се случи съвсем скоро, а дори бяха споменавани имената на тимове като Арсенал и Рома. На "Българска армия" вече са определили цена на Антов, като според "Тема спорт" ЦСКА няма да се раздели с него за по-малко от 5 милиона евро.

Второто условие за трансфер на младия централен защитник е това да е при добра оферта от клуб, който да се състезава в някое от водещите топ 5 първенства на Европа. А самият Валентин Антов е фаворит за "Футболист на годината".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички