Бруно Акрапович направи голямо обещание към феновете на ЦСКА


Бруно Акрапович направи голямо обещание към феновете на ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2380 0

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович започна по добър начин престоя си на "Българска армия", което явно му е вдъхнало допълнителна увереност, защото босненският специалист направи голямо обещание към привържениците на "армейците".

Той обеща, че ще направи всичко възможно, за да сбъдне мечтите на всички фенове, както и че отборът преследва до край спечелването на Първа лига и на Купата на България:

"Аз обещавам на феновете, че ще направя всичко възможно, за да сбъдна мечтите им. Но не мога да гарантирам нищо на 100 процента. Просто това не е в стила ми. Знам, че привържениците на ЦСКА искат титли, купи, зажаднели са за тях. Аз и отборът също искаме и ще преследваме както първото място, така и Купата на България. Да, изоставаме, но в ЦСКА никой не се предава" - споделя Акрапович пред "блиц".

Освен това, той призна, че настроение в отбора има, защото е завършил годината по отличен начин. Бруно визираше успеха над Левски в последния кръг и явно е наясно, че това значни много за клуба и за привържениците.

"Най-хубавото е, че завършихме годината с победа над Левски. Така че – настроение има. Но най-важното за мен е, че има ред и дисциплина. Аз държа доста на тези два компонента" - заяви босненският специалист.

Той не пропусна да коментира и раздялата си с Локомотив (Пловдив) за пореден път, както и реакцията на феновете на "смърфовете": "Аз искам да им честитя и на тях Коледа и да им пожелая весело посрещане на Нова година. Разумните хора ще ме разберат. Постигнат достатъчно в Локомотив и беше време да се развивам. Какво по-хубаво за мен от това да стана треньор на най-титулувания отбор в България за всички времена".

А капитанът на ЦСКА Петър Занев пък си припомни онази загуба от Локомотив (Пловдив), която лиши тима от Купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички