Как Акрапович разреши проблема със Санкаре и ще взима ли в ЦСКА Диниш Алмейда?


Как Акрапович разреши проблема със Санкаре и ще взима ли в ЦСКА Диниш Алмейда?
Снимка: Getty Images/Guliver

6044 0

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович сподели как е разрешил дилемата с една от звездите в тима Юнус Санкаре, който реагира нервно в един случай преди седмици, когато бе заменен преди края на двубой. Тогава Санкаре видимо показа, че е раздразнен и не поздрави своя треньор.

"Санкаре е много добър футболист. Ето, ще ви кажа как разреших проблемите с него, ако изобщо може да се каже, че е имало някакви големи проблеми. Няма смисъл да му се карам, да не е малко дете. Просто двамата се разбрахме следното.

Следващия път, когато го сменя от игра и той е недоволен, да напуска терена от другата страна на игрището. От отсрещния тъч или от една от двете врати. За да нямаме допир, за да не избухва" - сподели шегувайки се Акрапович пред "блиц".

Освен това, той коментира и постоянните слухове, че "червените" имат интерес към Диниш Алмейда и искат да го привлекат: "Вижте, съвсем сериозно ви казвам – Диниш е отличен футболист, но никой от ЦСКА не е влизал в контакт с него, за да го привлечем сега през зимата. Четох едно интервю на спортния директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов. Той каза, че Диниш има договор и струва пари. Окей, така е, но ние не сме търсили Алмейда, когото аз безкрайно уважавам".

Акрапович увери още, че към момента няма нови футболисти в отбора, както и че е доволен дори и да не се привлекат такива. Все пак, той потвърди, че при продажба на Али Соу или Валентин Антов, то клубът ще реагира. А какво голямо обещание към феновете на ЦСКА направи Бруно Акрапович?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички