Английски гранд с интерес към Валентин Антов, Рома също не спира да го следи


Английски гранд с интерес към Валентин Антов, Рома също не спира да го следи
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3932 0

Английското издание Thehardtackle информира, че Арсенал е сред клубовете, които следят отблизо защитника на ЦСКА Валентин Антов, който също така е ухажван от Рома.

Според Calciomercato, Арсенал може потенциално да влезе в трансферен дуел с Рома в преследването на Валентин Антов в предстоящия трансферен прозорец през януари. Защитникът на ЦСКА привлече интереса на множество клубове в цяла Европа след изявите му в последно време.

Италианският Рома също е сред клубовете, които искат да осигурят услугите му. Взаимоотношенията на техническия директор на ЦСКА Алън Пардю с английските клубове обаче могат да доведат до трансфер във Висшата лига за младежа. По този начин Арсенал може да има преднина, въпреки че „артилеристите“ също могат да се изправят пред конкуренцията на Уотфорд.

Антов участва във всички мачове от груповата фаза на Лига Европа в София, пишат още в Англия. Въпреки че не можа да помогне на клуба си да се класира за елиминациите, той със сигурност направи впечатление, играейки срещу Рома.

Арсенал също е отчаян да се подсили в предстоящия трансферен прозорец през януари. Въпреки че в момента няма непосредствена нужда от нов защитник, "артилеристите" се очаква да се разделят с опитни защитници като Шкодран Мустафи и Сократис. Въпреки отличните впечатления английското издание оценява като малка вероятността за привличането на българския национал, тъй като приоритет номер едно пред лондончани е да вземат заместника на Месут Йозил.

Иначе, по-рано се появи информация, че от ЦСКА са склонни да разделят с Антов през зимата - ето подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички