ЦСКА набеляза чилийски национал за заместник на Антов?


ЦСКА набеляза чилийски национал за заместник на Антов?
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2246 0

ЦСКА има интерес към футболист от Южна Америка, в когото вижда евентуалния заместник на титуляря Валентин Антов, твърди "Novapress". Става дума за чилийския национал Франсиско Сиералта, който играе в английския Уотфорд. Той може да бъде взет под наем на "Армията", кокто вече се случи с няколко от последните попълнения на "червените".

Сиералта не може да се аклиматизира към начина на живот в Англия и към тамошния футбол, заради което рядко попада в групата на тима. Това може да го накара да опита ново предизвикателство в България, където ще се събере с Джером Синклер и Адалберто Пеняранда. Чилиецът е на 23 години и от 2018 г. насам е записал 4 мача за родината си. Има опит в Италия с фланелките на Удинезе, Парма и Емполи.

От тази година бранителят е в Уотфорд. За евентуалното завършване на сделката ще помогне бившият спортен директор на ЦСКА Кристиано Джарета, който зае този пост в Уотфорд. За Антов е известно, че е желан от няколко чуждестранни тима, сред които и английският Арсенал, затова на "Армията" очакват той да бъде продаден през зимата. А дали Диниш Алмейда от Локо (Пд) ще премине в ЦСКА вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички