Уменията на Санянг, които впечатлиха ЦСКА и сбъднаха мечтата му


Уменията на Санянг, които впечатлиха ЦСКА и сбъднаха мечтата му
Снимка: Lap.bg

5852 0

"Сейни се присъединява към ЦСКА с огромен ентусиазъм и не крие, че мечтата му се сбъдва": Така 31-кратните шампиони на България анонсираха първото си чуждестранно попълнение през летния трансферен прозорец. 

Качествата на младока

Става въпрос за младежкия национал на Гамбия - Сейни Санянг, който с изумителния си рейд на Световното първенство до 20 години в Аржентина, впечатли футболната общественост и ЦСКА бързо направи всичко по силите си, за да го привлече.

По-рано в неделя SportLive.bg вече съобщи, че левият бек подписа дългосрочен 5-годишен контракт с "армейците", по време на който ще има огромна възможност да се развие и да бъде набелязан от още по-големи клубове.

Водещото качество на 20-годишния африканец са защитните му умения, съчетани с атакуващ манталитет. Междувременно обаче Санянг успява да съчетава атаките с отбрана, тъй като разполага с нужната енергия, за да участва и в двете фази на играта, научи SportLive.bg за играча още преди да бъде обявен от ЦСКА.

Смелостта в играта му

Според официалните статистики, които присъстват в публичното пространство, Санянг е най-активен в своята позиция - по крилото. Той е поливалентен и може да покрива и десния фланг, макар левия да е оптимален за него. 

Друго силно качество на 20-годишния дефанзивен футболист е смелостта, с която разполага и липсата на притеснение да пробива с топка в крака. В нападение той успява да отправя точни центрирания, каквито ЦСКА често използва през изминалия сезон.

Вижте какво се случва с футболистите на Сепси, които разбиха ЦСКА преди година!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички