Палермо напът да отслаби съперника на ЦСКА, но и да вгорчи "червените"


Палермо напът да отслаби съперника на ЦСКА, но и да вгорчи "червените"
Снимка: Lap.bg

13217 0

Съперникът на ЦСКА във втория предварителен кръг на Лига на конференциите - Сепси, може съвсем скоро да се раздели с един от ключовите си бранители, съобщават медиите в Румъния.

Оказва се, че перспективният младежки национал на северната ни съседка Андрес Думитреску е сред трансферните цели на втородивизионния италиански Палермо

Левият бек изигра 37 двубоя на клубно ниво през изминалия сезон, в които отбеляза попадение и асистира за едно. Той спечели и Купата на Румъния. През зимния трансферен прозорец в местни издания се споменаваше, че за него ще се бори и Университатя Крайова, но до трансфер не се стигна. 

Настоящ интерес към него

Сега пред IamSport агентът на играча Върджил Колфеску сподели, че за правата на футболиста наистина има интерес и от Ботуша:

"Той е карал проби в Португалия и няколко италиански отбори, сред които Фиорентина, Падуа и Лугано, но сега е в Сепси. Към този момент е част и от националната формация до 21 години, но скоро може да достигне до представителния тим. 

За правата му имаше оферта от Палермо, но клубът предложи наем с право на откупуване. Пред Сепси обаче водещото желание е да го продаде директно", признава агентът за играча, оценен на над 1 милион лева. 

Припомняме ви, че според румънските издания още преди няколко седмици и ЦСКА проявяваше интерес към младия талант, на който тепърва ще се изяснява бъдещето.

"Червените" обаче днес финализираха привличането на габонеца Сейни Санянг и няма яснота дали ще опитат да привлекат още един ляв бек.

Вижте колко футболисти от разгрома на Сепси над ЦСКА още са в клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички