В чужбина са шокирани: ЦСКА и ЦСКА 1948 се хвърлят за голяма звезда


В чужбина са шокирани: ЦСКА и ЦСКА 1948 се хвърлят за голяма звезда
Снимка: колаж Actualno.com

14950 0

Определяният за един от най-добрите нападателя в Румъния през последните години - Билел Омрани, попада сред трансферните цели на ЦСКА 1948 и ЦСКА, съобщават изданията в северната ни съседка. 

Развитието на голаджията

30-годишният алжирски таран изгря в Клуж между 2016 и 2022 година, след като бе привлечен от Олимпик Марсилия като свободен агент и в рамките на 6 години записа 209 двубоя, в които се отчете с 47 гола и 42 асистенции. 

Така през миналата година той предизвика интереса на европейския съперник на ЦСКА 1948 - ФКСБ, и столичани го привлякоха с контракт за един сезон. Омрани записа едва 22 двубоя, в които се отчете с 2 гола и 2 асистенции и разочарова собственика Джиджи Бекали. Той от своя страна отказа да му предложи нов договор. 

Това означава, че централният нападател ще извърши нов трансфер като свободен агент, а според местното издание ProSport Омрани е сред целите на столичните български клубове. 

Интерес към тарана

Оказва се, че интерес към достигналия до националния тим на Алжир е имало и от турския Гиресунспор, но играча ще предпочете да атакува Лига на конференциите с някой измежду ЦСКА или ЦСКА 1948. 

В момента нападателят бива оценен от Transfermarkt на близо 1 милион евро, а най-висока трансферната му сума бива през 2019 г., когато минава 3 милиона и половина. В началото на миналото десетилетие печели Купа на лигата на Франция с Олимпик Марсилия, а след това става 5 поредни пъти шампион на Румъния с Клуж.

Вижте колко плати ЦСКА за последното си лятно попълнение!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички