Само в SportLive: Точната сума, която ЦСКА плати за Сейни Санянг


Само в SportLive: Точната сума, която ЦСКА плати за Сейни Санянг
Снимка: Lap.bg

9104 0

От ЦСКА официално обявиха трансфера на левия краен бранител Сайни Санянг. Играчът е от Гамбия и е едва на 20 години. Той обаче впечатли с изявите си на Световното първенство за младежи в Аржентина, където стигна със страната си до осминафиналите.

Той идва от отбора на Хоукс, който се състезава в местния гамбийски шампионат. Журналистът Фодай Мане разкри специално пред SportLive.bg колко са заплатили от ЦСКА, за да притежават футболиста.

За колко години подписа Сайни Санянг с ЦСКА?

Фодай Мане посочи, че става въпрос за 100 хиляди евро. Освен това разкри и за колко време е договорът на състезателя с "армейците". Споразумението е дългосрочно и правата на Санянг ще са собственост на ЦСКА за следващите 5 години.

"Той игра за един от най-големите клубове в Гамбия и вярвам, че представянето му на клубно ниво му спечели място в националния отбор до 20 години. В него той се превърна сред най-добрите играчи в отбора и бе забелязан в чужбина.

Ако има най-добри играчи за Гамбия на Световното първенство, Сайни ще бъде сред тримата най-впечатлили с участието си във всяка победа на отбора", сподели Фодай Мане пред SportLive.bg.

Междувременно екипът на SportLive научи, че дебютът на Санянг за ЦСКА ще се отложи и той няма да пътува за лагера в Австрия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички