Майкъла разкри: Юлиян Инджов не си е продал акциите на ЦСКА, подарил ги е


Майкъла разкри: Юлиян Инджов не си е продал акциите на ЦСКА, подарил ги е
Снимка: Ilian Telkedjiev / LAP.bg

3757 0

Съсобственикът доскоро на ЦСКА Юлиян Инджов се е разделил с акциите си на клуба, но не ги е продал. Той ги е подарил на член на фамилията Ганчеви, твърди бившият изпълнителен директор на "червените" Георги Илиев-Майкъла.

"Той не ги продава (акциите), той ги подарява. Човекът е коректен, интелигентен, възпитан. Дава ги на семейство Ганчеви. Нормално е. Като цяло в бизнеса не е хубаво да имаш партньори. При партньорството условията трябва да са добри и за двете страни. За да се махне Инджов, значи няма добри условия да продължи да е в ЦСКА", каза Майкъла пред "Тема Спорт".

"Аз не знам да е и толкова запален по футбола. Не е добре, че той си тръгва от клуба, защото аз очаквах той да строи стадиона. Той неслучайно присъства и на срещите с предишния министър през миналата година. Но явно нещо се е променило.

Просто той много разбира от строителство. Запознат е и може да се справи. Защото Гриша Ганчев не е строител, той може да намери парите", допълва Илиев. А ето кога и кои хора ще решават бъдещето на ЦСКА на среща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички