Тобиас Хайнц за Вечното дерби: Това е мачът, за който всички говорят


Тобиас Хайнц за Вечното дерби: Това е мачът, за който всички говорят
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4726 0

Норвежката звезда на ЦСКА Тобиас Хайнц се отличи с две асистенции при победата над Славия с 2:0. Той изрази мнението си след срещата и говори и за предстоящото Вечно дерби с Левски.

Беше наистина труден мач, особено първото полувреме. Нямаше добра динамика, играта бе накъсвана често, но след гола от ъгловия удар нещата тръгнаха в друга посока. Винаги е трудно, през цялото първо полувреме нямаше игрови ритъм. Знаехме, че трябва през втората част да променим нещата. Искахме да отбележим попадения, радвам се, че успях да направя тези асистенции и от там вече стана по-лесно, защото имаше пространства. Такива мачове винаги са трудни.Като цяло обаче второто полувреме играхме добре“, коментира Хайнц.

Той коментира и дали в отбора обръщат специално внимание на статичните положения по време тренировката и подготовката за отделните мачове.

Вършим доста работа в тази насока, на тренировки обръщаме внимание на статични положения. Всеки мач се готвим специално за съперника. Чувствам се страхотно, получавам игрово време, справям се добре. Оттук насетне е важно да гоним целите си“, заяви норвежецът.

Това е мачът, за който всички говорят и чакат. Чувал съм доста неща за това дерби, ще бъде интересно. Имаме една важна седмица, в която да работим доста и да се подготвим добре“, отговори Хайнц на въпрос за предстоящото Вечно дерби с Левски.

 А ето какъв инцидент  на стадион „Александър Шаламанов“ сътвори агитката на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички