Хайнц с разкритие за договора си и отсече: ЦСКА печели титлата тази година


Хайнц с разкритие за договора си и отсече: ЦСКА печели титлата тази година
Снимка: БГНЕС

4716 0

Звездното зимно попълнение на ЦСКА - Тобиас Хайнц, даде любопитно интервю пред норвежкия „Eurosport“, в което разказва за първите си впечатления, откакто се присъедини към българския колос. 

Той сподели, че е подписал дълъг контракт с "червените", за който имаше спекулации, че надминава три години и не пропусна да заяви кога "червените" ще сложат край на чакането си за 32-рата титла от родния елит.

Мнението на норвежеца

"Чувствам се невероятно комфортно в ЦСКА и се поставих в положение, в което може да не се наложи да се връщам в Норвегия скоро. Целта ми е да завърша кариерата си в чужбина – евентуално да се върна в края. Искам да съм в чужбина и да играя възможно най-много.

Усещам, че започвам да затвърждавам позицията си в клуба. Подписах доста дълъг договор тук и една от причините да го направя е, че искам да бъда тук за дълго време. Засега изглежда много обещаващо, но във футбола никога нищо не се знае.

Това е годината, в която отново ще спечелим титлата. Това е мисленето на всички в клуба. В съблекалнята на ЦСКА има големи очаквания. Жаждата е огромна и сред привържениците. Независимо дали вечерям навън или внезапно срещам някой, който ме разпознава по улиците, те са ясни в убежденията си, че това е годината, в която ще спечелим лигата. Има и голям натиск отвън", категоричен е 24-годишният футболист.

Вижте жеста на ЦСКА към феновете на тима!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички