Конфликт на интереси? Легенда на ЦСКА свърза рефера за Славия с Лудогорец


Конфликт на интереси? Легенда на ЦСКА свърза рефера за Славия с Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

19634 0

Легендата на ЦСКА - Ивайло Киров, сподели мнението си относно съдийския наряд за предстоящия двубой на "армейците" срещу Славия.

Възпитаниците на Саша Илич излизат на стадион "Александър Шаламанов" в неделя (09.04) в битка от 25-ия кръг на Първа лига. За главен съдия на срещата бе поставен Станислав Тодоров - нещо, което предизвика сериозна вълна от неодобрение сред феновете на 31-кратния шампион.

Двете страни имат конфликт от години. Още преди близо десетилетие от "Българска армия" пожелаха въпросният арбитър да не свири техни мачове. Исканията им, макар и временно, бяха уважени. ЦСКА има едва 2 победи, когато Тодоров е бил на терена. Назначението му предизвика съмнение и у самия Киров, който разкри любопитни подробности около рефера.

"Защо сложиха точно този съдия да свири мач на ЦСКА именно сега? Помним какви ги свърши през годините на двубои на "червените". Явно за някои е много опасно Лудогорец да изостава на 4 точки, защото мачовете си вървят и приближават плейофите. Видяхме вчера каква дузпа свириха за Разград. Видяхме как съдиите ги спасиха да не загубят от Черно море на свой терен", започна Иво Киров пред "Топспорт" и продължи.

Конфликт на интереси?

"Ще ви кажа нещо за Станислав Тодоров. Синът му Манол тренира в школата на Лудогорец. Това нормално ли е? Не е ли конфликт на интереси? Като видим статистиката, как свири в мачовете на Лудогорец и картинката се изяснява. Но тук всички си мълчат, за да не дразнят така наречения хегемон.

Очаквам Тодоров днес да посече ЦСКА. Ако първенството ни беше честно, да водим не с 4, а поне с 9 точки на върха. Но този филм го гледаме вече повече от 10 години.

Надявам се ЦСКА да играе в пъти по-добре срещу Славия, отколкото срещу Черно море за Купата. Футболистите трябва да дадат максимума, защото съперникът ще се хвърли здраво, а на терена ще е и Станислав Тодоров. Ако искат да погребат ЦСКА, не им пречи, че ги гледа цяла България. Наглостта вече е придобила огромни размери", допълни още той.

Треньорът на "армейците" - Саша Илич, от своя страна предпочита да мисли за играчите си, вместо за съдийските наряди. Именно недоволството му към част от тях налага промени за мача с "белите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички