СНИМКИ + ВИДЕО: Отново разбиха и изпочупиха зала на ЦСКА


СНИМКИ + ВИДЕО: Отново разбиха и изпочупиха зала на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4321 0

След като преди около две години залата по акробатика на ЦСКА бе нападната и изпочупена, сега това се случи с тази по спортна гимнастика на "армейците". За това съобщи президентът на клуба в този спорт Милко Танкушев, който сподели снимките в личния си профил във фейсбук и написа:

"Тази вечер отново разбиха залата по гимнастика на ЦСКА". Един от коментарите отдолу бе на жена му, която показа колко е възмутена от случилото се: "На тая немотия, правиш от нищото "Нещо" с любов, но идват за пореден път безнаказано вандалите (защото сам никой от тях не би дошъл), които не само трошат, но те връщат пак в първи клас - да купуваш климатици, кабели и т.н., защото утре ще се разберат всички поразии".

На кадрите се вижда как спечелени от "червените" спортисти трофеи са захвърлени на земята, има висящи кабели и избушени контакти, както и други мизерни дела. Все още извършителите не са ясни, като те се издирват.

Какъв призив отправиха играчите на ЦСКА от футболния отбор към хората относно неприятната ситуация с коронавируа - вижте ВИДЕО в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички