Звезди на ЦСКА с призив към феновете относно коронавируса (ВИДЕО)


Звезди на ЦСКА с призив към феновете относно коронавируса (ВИДЕО)
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1546 0

Някои от основните футболисти на ЦСКА отправиха специални послания от домовете си към всички фенове с призив да останат в къщи, за да се преборим по-бързо с епидемията от коронавируса. за целта те записаха видеа от вкъщи. Капитанът Петър Занев пък отправи специални благодарности от името на клуба към медицинските лица, които денонощно се борят с опасния вирус.

В понеделник, навръх рождения си ден, спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета също отправи призив от личния си профил в Instagram към всички българи да останат по домовете си, за да се справим по-бързо с проблема. Италианецът е особено чувствителен по темата, тъй като родината му е втората най-засегната страна от заразата в света след Китай.

Целият отбор апелира да се спазват стриктно препоръките на експертите, защото борбата с вируса е задължение на всеки от нас и само заедно можем да се справим с него, като сме дисциплинирани и отговорни. В инициативата се включиха Стефано Белтраме, Евандро, Раул Албентоса, Густаво Бусато, Кристиан Малинов и други. А каква страшна прогноза за България направи Джарета пред италианско радио вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички