След разговор с Гриша Ганчев: 27-годишен футболист прекратява договора си с ЦСКА?


След разговор с Гриша Ганчев: 27-годишен футболист прекратява договора си с ЦСКА?
Снимка: Cska.bg

24599 0

Един от чуждестранните нападатели на ЦСКА е постигнал договорка с ръководството на стадион "Българска армия" и повече няма да носи червената фланелка, съобщава "Блиц". Става въпрос за 27-годишния Дауда Бамба, а причината за раздялата се крие в здравословния му проблем, който го измъчва от месеци насам!

В края на миналата седмица вече се бяха появили информации, че Бамба е напуснал България и ще се оперира в Норвегия, а интервенцията ще го извади от игра до края на 2022 година.

Сега изданието твърди, че самият футболист е уведомил Гриша Ганчев за намеренията си, а босът на "армейците" е проявил разбиране и договорът между двете страни, който беше само за 1 година, ще бъде прекратен!

Припомняме, че котдивоарецът имаше проблеми с коляното още през лятото и това бе причината подписването на контракт с "червените" да се забави. Той успя да изиграе точно 8 мача за ЦСКА, в които се отчете с 1 гол (срещу Спартак Варна) и 1 асистенция (срещу Славия).

Допълва се още, че "армейците" вече търсят заместник на Дауда Бамба и дори водят преговори с двама играчи. Единият от тях ще пристигне в София през ноември и тогава евентуално сделката ще бъде финализирана.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Една дилема пред Саша Илич преди гостуването на ЦСКА в Кърджали!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички