Тибо Вион: Не разбирам защо ЦСКА има повече фенове при гостувания, отколкото в София


Тибо Вион: Не разбирам защо ЦСКА има повече фенове при гостувания, отколкото в София
Снимка: CSKA.BG

3344 0

Един от най-постоянните играчи в ЦСКА - Тибо Вион, даде мнение по една от най-наболелите теми в последно време за "армейците" - тази за незадоволителния брой привърженици на стадион "Българска армия".

В пълна противоположност с негативната вече станала тенденция в София, "червените" се радват на изключително силна подкрепа и пълни гостуващи сектори, когато и където и да гостуват, въпреки обявения бойкот от организираните запалянковци. Именно това беше и един от акцентите, на които полузащитникът наблегна.

"Страхотно е, когато феновете са на стадиона. Тяхната подкрепа влияе добре на енергията ни и на отборния дух. Страхотно е и когато печелим такива мачове за тях. Не разбирам това, че когато играем в София, няма толкова много хора на стадиона, но когато сме гости, винаги е пълно. Може би феновете на ЦСКА са и извън София, но е страхотно, когато играем пред пълни трибуни", заяви Вион пред клубната телевизия на "армейците" след победата с 4:0 над Ботев Враца като гост. Той коментира и предстоящия двубой срещу Арда.

"Винаги сме уверени, но когато печелим повечето си мачове, придобиваме още по-голямо самочувствие. Трябва да продължим по този начин, за да довършим първата част от сезона и на почивката да сме първи. Трябва да мислим мач за мач. Сега играем срещу Арда и мислим само за този мач. Не мислим за следващия. Просто трябва да печелим всеки мач", завърши Тибо Вион. 

Междувременно, ръководството на 31-кратния шампион на България, работи усърдно по дългоочакваната реконструкция на дома на "армейците" - "Българска армия".

Ето защо един от шефовете в клуба отпътува в чужбина, във връзка с големия проект

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички