Играч на ЦСКА приключи с футбола до края на 2022 година


Играч на ЦСКА приключи с футбола до края на 2022 година
Снимка: Cska.bg

3256 0

Един от офанзивните футболисти на ЦСКА няма да играе до края на календарната 2022 година, съобщава "Dsport". Става въпрос за 27-годишния нападател Дауда Бамба!

Според изданието, котдивоарецът е в Норвегия и ще претърпи операция на коляното, която ще го извади от терените за срок от поне 2 месеца. 

Бамба не попадна в групата на старши треньора Саша Илич за последните три мача на "червените" - срещу Лудогорец, Хебър Пазарджик и Ботев Пловдив. За последно той се появи в игра на 3 октомври, когато записа 17 минути срещу Пирин Благоевград при победата с 2:1. 

Дауда Бамба се присъедини към "армейците" през лятото като 'свободен агент', но изкара едномесечен пробен период, тъй като още тогава имаше съмнения за травма. Оперативната намеса сега ще го извади от плановете на Илич до края на годината и най-вероятно ще се завърне към тренировките чак за старта на зимната подготовка. 

До момента нападателят се е отчел с 8 мача, 1 гол (срещу Спартак Варна) и 1 асистенция (срещу Славия). Вчера, 20 октомври, пък се появиха информации, че Бамба и още двама играчи на ЦСКА са пред раздяла с клуба (подробности научете в линка).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички