Една дилема пред Саша Илич преди гостуването на ЦСКА в Кърджали


Една дилема пред Саша Илич преди гостуването на ЦСКА в Кърджали
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

1965 0

В петък (28 октомври) ЦСКА гостува на Арда Кърджали в мач от 16-ия кръг на Първа лига и ще се опита да удължи печелившата си серия. Двубоят на "Арена Арда" е с начален час 18:30!

"Тема Спорт" пише, че старши треньорът на "армейците" - Саша Илич, изпитва колебания на коя позиция на терена да използва Амос Юга!

29-годишният футболист пропусна визитата на Ботев Враца, тъй като бе наказан за 1 среща за натрупване на 5 жълти картона, но ще бъде на разположение за битката в Кърджали. В 2 от последните 3 двубоя той играеше като централен защитник (срещу Ботев Пловдив и Лудогорец) и остави добри впечатления с изявите си. Срещу Хебър Пазарджик пък действаше като дефанзивен халф.

Изданието допълва, че от начина, по който Илич реши да използва Амос Юга срещу Арда, до голяма степен зависят другите изпълнители за "червените" в защитен план. Възможно е и някои от играчите да получат почивка, а Мено Кох да се завърне на терена! ЦСКА е на първо място в Първа лига с актив от 34 точки, а Арда Кърджали е на девета позиция с 23 пункта.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Разочаровал Стойчо Младенов се превръща в главната заплаха за Чочев (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички