Силна подкрепа за Иван Турицов и сред съотборниците му в ЦСКА (СНИМКА)


Силна подкрепа за Иван Турицов и сред съотборниците му в ЦСКА (СНИМКА)
Снимка: cska.bg

1905 0

Един от лидерите на ЦСКА и любимец на "червените" фенове - Иван Турицов, продължава да получава мощна подкрепа след ужасната си грешка в събота, която може да коства титлата на "армейците".

Грешка с (може би) цената на триумф

В 102-ата минута бранителят получи шанс да донесе победата на 31-кратните шампиони срещу ЦСКА 1948 и същевременно с това да изведе отбора на първа позиция в класирането кръг преди края на шампионата. Това обаче не се случи, след като той не съумя да уцели вратата.

Реакцията

Неточният мерник на българския национал смълча и разплака пълните трибуни на стадион "Българска армия". Въпреки това обаче, името на Турицов бе скандирано. Той получи аплодисменти и безброй съобщения в подкрепа в социалните мрежи.

В негова защита застана и един от лидерите на "армейците" Амос Юга. 30-годишният французин публикува емоционално обръщение към своя съотборник и широката футболна общественост след двубоя.

"Всички сме разочаровани, но печелим заедно и губим заедно. Никога не оставяме паднал партньор сам. Нека оставим вдигнати високо главите си и да се борим за нашата гордост докрай. Вярваме до последно", написа Юга в своя "Инстаграм" профил.

Подкрепа българинът получи и от своя капитан и партньор в отбрана Юрген Матей.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички