На сантиметри от мечтата: Големият лидер на ЦСКА с най-големия пропуск (ВИДЕО)


На сантиметри от мечтата: Големият лидер на ЦСКА с най-големия пропуск (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

4297 0

Най-добрият играч на ЦСКА в мача с ЦСКА 1948 - Иван Турицов, се превърна в големия грешник за "червените" с фатален пропуск от дузпата, която можеше да помогне на "армейците" да спечелят двубоя и да си осигурят ключов аванс в битката за титлата с Лудогорец. 

Дузпа в 102' в полза на ЦСКА след драматична ситуация 

ЦСКА не намираше начин да стигне до гол срещу ЦСКА 1948 при 1:1. Цяло второ полувреме отборът не създаде нито едно положение, но в 97' се стигна до карамбол в наказателното поле на гостите от Бистрица. 

След ужасна преценка на вратаря Ганев се стигна до разбъркване и топката беше насочена към Назон на далечната греда при опразнена врата. Той се опита да свали за Бисмарк Чарлс, но на пътя на топката се оказа ръката на Грънчов. 

Играта бе спряна за 2 минути, когато главният рефер Георги Гинчев бе повикан да разгледа ситуацията. След бърз преглед той посочи бялата точка, а с отговорността се нагърби Иван Турицов. 

Досега той беше изпълнил 6 дузпи и беше отбелязал 6 от тях. 

Скъпият пропуск на Иван Турицов 

7 обаче се оказа фатално за защитника число. В опита си да прати топката максимално близо до десния страничен стълб, Турицов стреля от грешната страна на гредата и кълбото излезе в аут. 

Феновете спряха да пеят, а на "Армията" възцари тишина. Турицов не можеше да повярва на пропуска си, като видимо беше разстроен, а дори Ивайло Чочев - лидерът на ЦСКА 1948, отиде да утешава десния бранител на "червените". 

Ето и ситуацията:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички