"Не пипайте Турицов": Феновете на ЦСКА защитиха капитана си след пропуснатата дузпа


"Не пипайте Турицов": Феновете на ЦСКА защитиха капитана си след пропуснатата дузпа
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

3478 0

ЦСКА не успя да спечели една от най-важните си битки за сезона. "Армейците" завършиха при резултат 1:1 срещу ЦСКА 1948 на "Българска армия" и след успеха над Лудогорец над Левски с 3:2 малко по-късно, изглежда трудно биха триумфирали с така мечтаната титла.

На миг от мечтата

Ситуацията за "червените" можеше да е коренно различна, ако капитанът на тима Иван Турицов, който сложи лидерската лента след изваждането на Юрген Матей, беше реализирал шанса си от дузпа, който се отвори дълбоко в добавеното време на двубоя. 

Защитникът на 31-кратните шампиони обаче разочарова, след като дори не съумя да уцели вратата, пазена от Генадий Ганчев. Изпълнението му смълча пълните трибуни на "Армията" и предизвика безброй сълзи както у него и съотборниците му, така и у запалянковците на отбора. Това беше и първият му пропуск от бялата точка.

Вълна от подкрепа

Въпреки огромното разочарование, Турицов получи огромна подкрепа от страна на "армейските" привърженици. Стотици съобщения "заляха" профилите му в социалните мрежи след последния съдийски сигнал. Позиции в защита на бранителя напълниха и фенските групи на "червените".

"Горе главата, капитане", "Червена България е зад теб, Ванка", "Ние сме с теб", "Смазан съм, но пълна подкрепа", "Не пипайте Турицов", гласяха само част от безбройните коментари онлайн.

Подкрепа българският национал получи и от партньора си в отбрана Юрген Матей.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички