Юрген Матей за пропуска на Турицов: Гадно е, и на мен се случи срещу Локо (Пд)


Юрген Матей за пропуска на Турицов: Гадно е, и на мен се случи срещу Локо (Пд)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2915 0

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей подкрепи съотборника си Иван Турицов за пропусната дузпа в мача с ЦСКА 1948. Единадесетметровият удар можеше да донесе ценните 3 точки на "червените" в битката за титлата, но след пропуска двата тима завършиха наравно 1:1.

"Аз бях в същата позиция след мача с Локомотив (Пловдив). Ситуацията е изключително трудна, и на мен ми се случи същото. Самия факт, че се нагърби с изпълнението, заслужава уважение. Гадно е, неприятно е", заяви Матей след двубоя.

"Направихме нещата по-трудни за нас. Първото полувреме бяхме нервни. Вкарахме гол, но и допуснахме такъв. Сега всичко остава в чужди ръце и чакаме следващия мач", гласеше коментарът на защитника за мача.

Нидерландецът изясни и състоянието си, след като се видя, че получи контузия. "Боли ме коляното, след като опитах да изчистя една топка. Ще изчакаме понеделник, за да мина по-обстойни прегледи", бяха думите му. А ето какво направи Турицов от бялата точка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички