"В ЦСКА трябва да играят само воини, ще простим пропуските, но...", "червено" сдружение с емоционален пост


"В  ЦСКА трябва да играят само воини, ще простим пропуските, но...", "червено" сдружение с емоционален пост
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

20610 0

Сдружение "Червени сърца" публикува емоционален пост в неделя сутрин след поредната ротация начело в Първа лига. Текстът бе свързан с определяното като провал равенство срещу ЦСКА 1948 в неделя. 

Феновете са категорични, че не тежи толкова новото разместване в таблицата, колкото показания страх в ЦСКА срещу съперника. Те са категорични, че на подобен клуб не му приляга такова отношение.

Тяхното желание е футболистите да "излязат и попилеят следващия си съперник" в лицето на Левски. Последният двубой за сезона е насрочен за сряда от 18:45 ч и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Позицията на Сдружение "Червени сърца"

"Футбола е опиат за милиони фенове, но той както носи екстаз и опиянение, така може да бъде и жестоко смазващ. Ние Армейците обичаме до болка и сме готови всичко да простим. Никога обаче три неща. Предателство, бездушие и страх! В ЦСКА трябва да играят само воини, които носят маршалски жезъл в раницата си. Ще простим пропуските, ще простим загубите, но никога няма да простим изброените три гряха. Ето защо снощи стадиона притихна, а ние прибрахме знамената и поехме наранени към дома. Футболисти в червени фанелки, нямат право да се страхуват, защото страха е равностоен на загуба. Играйте на ръба на възможностите си без страх от загубата и всички допуснати грешки ще ви бъдат простени, дори изпуснатите възможности за титла. В сряда искаме да излезете и да попилеете следващия противник. Защото това повелява нашето знаме, на което пише С нами Бог! И ще бъдете простени и уважавани. Ако някой от вас има съмнение в себе си, по-добре дори да не идва до стадиона. Ще бъде напразно. Потърсете в себе си сили, за да промените съдбите си. От вас единствено зависи.

А ние ще бъдем там. На стадиона! Вашият дванадесети играч! Напред Армейци! Само ЦСКА!", написаха от сдружението в неделя сутрин.

Вижте кой опита Найденов да набеди в опит да провали ЦСКА 1948 срещу ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички