"Ще фалират, а се радват, че ЦСКА не е шампион": Прочут "червен" фен жегна "сините"


"Ще фалират, а се радват, че ЦСКА не е шампион": Прочут "червен" фен жегна "сините"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

14369 0

Един от популярните фенове на ЦСКА - Здравко Желязков от дует "Ритон", направи кратък анализ на изминалия изключително драматичен сезон за "армейците".

Емоционалният завършек

"Червените" финишираха в подножието на върха, на само точка зад първия Лудогорец. 31-кратните шампиони изпуснаха шанса си при домакинството на ЦСКА 1948, в което Иван Турицов изпусна дузпа в последните секунди на срещата, а малко по-късно разградчани заеха и мястото си на върха.

Именно към този повратен момент се обърна и Желязков. Той отдаде пропуснатата титла на слаба психика в определени мачове, но също отчете съдийския фактор, както и спорното поведение на част от съперниците на "орлите" в срещите с тях.

"Много отбори играят на кръв срещу нас, но не и срещу Лудогорец. Единствено Черно море играят феърплей. Когато и съдията удари едно рамо, нещата стават ясни. За мен Саша Илич трябва да остане. Говори малко и работи много", коментира изпълнителят пред "Мач Телеграф".

Не спести нищо и на "сините"

Възпитаниците на сръбския специалист завършиха кампанията с категоричен успех от 2:0 над вечния съперник Левски. "Синята" част от стадион "Васил Левски" обаче преглътна това и избухна в радост при новината за новия-стар шампион на България. Желязков жегна по повода привържениците на тима от "Герена".

"Те не могат да вържат двата края и като нищо скоро ще фалират, а се радват, че ЦСКА не е шампион. Това публиката на ЦСКА никога не би го направила, защото е различна. Аз уважавам Левски. Без нашите два отбора в България нищо не става. Видяхте във финала за Купата на България между Лудогорец и ФК ЦСКА 1948, че децата, които гонеха топките, бяха повече от феновете по трибуните. Това е подигравка", завърши Здравко от "Ритон".

Бивш шеф на Левски пък нападна както "червените", така и свои пред Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички