Бивш шеф на "Армията": ЦСКА не загуби титлата, открадна я организирана престъпна група!


 Бивш шеф на "Армията": ЦСКА не загуби титлата, открадна я организирана престъпна група!
Снимка: БГНЕС

6318 0

Бившият административен директор в ЦСКА - Милко Георгиев, нападна Лудогорец и БФС заради загубената от "червените" титла. Бившият му тим остана на 1 точка от шампионския трофей, който за 12-и пореден сезон отива във витрината на Лудогорец. Запитан за края на сезона в Първа лига, той заяви пред "Тема спорт":

"Най-точно и кратко ще бъде с абревиатура – ОПГ. Казано директно „Организирана престъпна група“. Няма смисъл да влизам в повече обяснения. Всички видяха какво се случваше на някои стадиони. Дузпи се изпускат, това е нормално. За мен обаче, не ЦСКА загуби титлата, а ОПГ-то я открадна".

"Дори с този си състав и при неособено привлекателен стил, при обективна и честна игра, включително и съдийството, ЦСКА щеше да е шампион още преди месец. Задача за втори клас е да сметнеш колко точки “спечелиха” от Делиормана благодарение на юноши и Кашайци… Превъзходството на Лудогорец се изразяваше основно в приятелските мачове, които изиграха те!", каза още Георгиев.

"Това АД, създадено докато играе първия си сезон в професионалния футбол (справка Търговския регистър), нарушавайки всички наредби на БФС, черпи повече от 12 години с пълни шепи от уродливата система на футбола и политиката у нас. Силно се надявам ОПГ-то от Бояна да е към края си…", негодува той.

"Победата над Левски с 2:0 със сигурност беше една от най-емоционалните, но да – има известна доза съжаление и малко тъга, защото мечтата бе близо, а не стана реалност", завърши бившият шеф на "Армията". Според друг бивш шеф в ЦСКА - Георги Илиев, в клуба няма място за оправдания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички