Бивш шеф в ЦСКА: Харесвам четирима играчи в тима, за другите нямам мнение


Бивш шеф в ЦСКА: Харесвам четирима играчи в тима, за другите нямам мнение
Снимка: БГНЕС

4788 0

Бившият административен директор на ЦСКА Милко Георгиев анализира сезона на тима, в който той остана на точка от шампионската титла. Георгиев, който е и отявлен фен на "червените", посочи кои играчи на Саша Илич харесва.

"Харесвам много двамата норвежци - Линдсет и Хайнц, както и Кареасо и Гарсес. За другите нямам мнение", заяви той в интервю за "Тема спорт".

"Аз, както и повечето хора, които обичат ЦСКА, искам да виждам отборът да играе атакуващ и красив футбол. За мен е необяснимо как цял сезон ние нямахме отговор срещу отбори, които за излезли срещу нас с единствената идея да се защитават.

Илич беше длъжен да има различни варианти, защото твърде рано ЦСКА стана прекалено предсказуем и късметът в един момент се обръща. Така е и в спорта, и в живота!", допълни Георгиев.

"Настроението не е каквото би трябвало, но пътят е това. Ние сме съвсем близо до това да можем да излезем от посредствеността, от безвремието, на което е обречен като цяло футболът, благодарение на лицето Борислав Михайлов!", завърши остро бившият директор на "червените". Освен това той заяви, че организирана престъпна група е откраднала титлата на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички