Саша Илич вече е първи вариант за треньор на Партизан, в Белград искат ЦСКА да не е шампион


Саша Илич вече е първи вариант за треньор на Партизан, в Белград искат ЦСКА да не е шампион
Снимка: БГНЕС

8618 0

Сръбският гранд Партизан не се отказва от идеята да привлече за треньорския си пост наставника на ЦСКА Саша Илич. Нещо повече - той е първи вариант за "гробарите", твърди сръбският "Informer".

От втори - Илич вече е първи избор за Партизан

Изданието посочва, че ръководството на Партизан е свело избора си за нов наставник до 2 имена - Илич и Марко Николич. Треньорът на ЦСКА е приоритет, като и за двамата от изданието посочват, че биха предизвикали обилно слюноотделяне у феновете на гранда от Белград.

Защо в Белград искат ЦСКА да не е шампион?

Изглежда, че в клуба тайно се надяват "червените" да не вземат титлата в Първа лига, защото осъзнават, че по този начин Илич трудно ще бъде освободен. В Партизан очакват ръководството на ЦСКА да "позлати" младия треньор, ако детронира Лудогорец.

Какво казва запознат с Партизан?

"Първият вариант за треньор е Саша Илич, но много ще зависи от това как как ще завърши първенството на България. Ръководството би искало Саша да се върне в Партизан, но са наясно, че дори и да не спечели титлата, вратите на европейските лиги ще бъдат отворени за него, защото той се доказа като отличен треньор в България. А Славиша Йоканович е започнал кариерата си от българския Левски", казва пред изданието информиран източник.

Изглежда, че в сръбския гранд ще се задействат след края на сезона в България. "Informer" посочва, че "по-нататъшната кариера на бившия капитан и жива легенда на Партизан до голяма степен ще зависи от изхода на българското първенство". А през март се появи информация, че ЦСКА е предложил нов договор на Илич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от БАЛКАНИ

Сценарият с двете ЦСКА напът да се повтори в съседно на България първенство

Румънският футбол е напът да повтори неприятно постижение на българската Първа лига. Става въпрос за прецедента...

Реклама
Най-четени новини

виж всички