Саша Илич след успеха над Локомотив Пловдив: Най-важен е резултатът!


Саша Илич след успеха над Локомотив Пловдив: Най-важен е резултатът!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6838 0

Треньорът на ЦСКА Саша Илич бе видимо доволен от футболистите след успеха с 1:0 над Локомотив Пловдив. Победата изкачи „червените“ отново на върха на класирането.

МНЕНИЕТО НА СРЪБСКИЯ СПЕЦИАЛИСТ

Със сигурност три кръга преди края резултатът е най-важен. Искам да поздравя моите играчи за раздаването.Не е най-важното за нас статичните. Имахме 5-6 възможности да вкараме гол, но това е най-лесният начин да стигнем до гол в тези ситуации“, започна коментара си Илич.

Сигурно характерът е един от най-важните елементи. Много е важен за нас. Дори да не бяхме стигнали до трите точки, недай Боже, имаше характер и го показахме“, подчерта сърбинът.

Със сигурност вярваме в нашите шансове, имаме два трудни мача до края, а Лудогорец три. Ще играем така, че да се борим за титлата“, категоричен е той.

РАЗКРИТИЯ ЗА ИГРАЧИ НА ОТБОРА

Назон знаете, че има проблеми, не е готов за 90 минути. С Марселино не искахме да рискуваме, затова не беше титуляр, а резерва. Тобиас Хайнц има лични проблеми и се наложи да пътува до Норвегия днес. Шопов е наказан. Хубавото е, че към тренировъчния процес се присъединиха Жеферсон, Дончев и Минков“, сподели Илич.

А ето какво „леко скандално“ изказване направи героят за ЦСКА.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички