Моци: Очаквам да има феърплей в първенството, не гледам мачове на ЦСКА


Моци: Очаквам да има феърплей в първенството, не гледам мачове на ЦСКА
Снимка: ludogorets.com

3814 0

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци сподели очакванията си от мача с ЦСКА 1948 и битката за титлата с ЦСКА. Румънецът посочи и дали очаква да има феърплей до края на първенството, като коментира и декларацията на "червени" фенове отпреди няколко дни.

Очаквания за мача с ЦСКА 1948

"Очаквам съвсем различен мач, по-тежък дори от финала. Момчетата знаят колко е важен този двубой и че трябва да си тръгнем с трите точки от Бистрица. У нас няма никакво напрежение. Футболистите знаят, че до края на първенството им предстоят три финала и всеки мач е важен.

Ние не гледаме какво са направили другия отбор. Всичко е в нашите ръце и се надявам на 7 юни отново да сме шампиони", заяви директорът пред БНТ.

Слуховете за договорки

"За Лудогорец всеки трофей е важен и всеки мач излизаме за победа. Какво си говорят хората наляво и надясно нас не ни интересува. Очаквам да има феърплей, особено когато сме в плейофите и всеки се бори за нещо. Не съм гледал мачовете на ЦСКА. Мен ме интересува само нашата игра, защото ние сме на първото място и всичко зависи от нас", продължи Моци.

Декларацията на феновете на ЦСКА

"Няма какво да отговарям на феновете на ЦСКА или на другите отбори. Те могат да си казват каквото си искат. Аз не искам да влизам в спорни ситуации", завърши бившият защитник, спечелил 9 титли на България с Лудогорец. А според Мартин Камбуров ЦСКА 948 ще създаде трудности на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички