От страх да не го изпуснат: ЦСКА предлага по-дълъг договор на Саша Илич


От страх да не го изпуснат: ЦСКА предлага по-дълъг договор на Саша Илич
Снимка: Cska.bg

5088 0

Ръководството на ЦСКА е доволно от работата на треньора Саша Илич и иска да подпише по-дълъг договор с него, твърди "Мач Телеграф". В началото на сезона сръбският наставник подписа за 2 години с клуба, но втората е условна.Ако контрактът е за 1+1, както се говори, скоро двете страни трябва пак да преговарят.

Какъв договор ще му предложат?

Според изданието шефовете на ЦСКА искат Илич да подпише за още два сезона - до лятото на 2025 година. Това, разбира се, ще означава и увеличение на заплатата му. По този начин от "Българска армия" искат да прекъснат в зародиш опитите на чужди клубове да преговарят с треньора.

Кой може да отмъкне Илич?

Възможен кандидат за младия наставник е неговият бивш клуб Партизан. В Сърбия редовно пишат, че грандът от Белград би се радвал да бъде воден от своята легенда, дори и това да се случи скоро.

Как треньорът си заслужи това?

Ръководството на "червените" е много доволно от работата на Илич, който от доста време държи тима на върха в класирането. През този сезон шансовете ЦСКА да стане шампион са повече от реални, предвид и трудностите, които изпитва хегемонът Лудогорец.

С много добри впечатления от сърбина са и играчите на тима, които не пестят похвали към него пред шефовете. А къде Саша Илич надгради ЦСКА и какво промени в тима четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички