Сменя ли Саша Илич ЦСКА с Левски? В Сърбия направиха сензацията


Сменя ли Саша Илич ЦСКА с Левски? В Сърбия направиха сензацията
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

11454 0

Потенциалното акостиране на футболния наставник Саво Милошевич в Левски се превърна в голямата спортна новина за България във вторник (23.05). Всичко това обаче предизвика голям интерес и в Сърбия, където изкъсо следят развитието по темата.

Именно от западната ни съседка тръгнаха спекулациите, че бившият наставник на Партизан в изминалите дни е преговарял със собственика на Левски - Наско Сираков, и единствено се очаква да бъде обявен като нов треньор на "сините" от идния сезон. 

Нов "щаб" в Левски

В Сърбия обаче масово изданията побързаха да свържат Милошевич, бил начело за последно на Олимпия Любляна, с потенциален помощник-треньор на "Герена", който би предизвикал същински фурор, ако се окаже истина. 

Става въпрос за настоящия наставник на ЦСКА - Саша Илич, за когото в родината му десетки медии написаха, че ще смени "Армията" с "Георги Аспарухов" след броени седмици.

Важно е да се отбележи, че всички се уповават на информацията от по-рано днес на родния популярен журналист Методи Шуманов. Той обаче има по-скоро предвид, че двамата ще пренесат съвместната си работа от Партизан в съперничество между ЦСКА и Левски, вместо че Илич ще влезе моментално в екипа на Милошевич. 

Връзката Милошевич - Илич

49-годишният сърбин бе начело на "гробарите" по време на последния сезон на Илич като играч и двамата са работили заедно тогава, но със сериозна разлика в ролите - треньор и капитан на отбора. 

Към този момент няма причини за опасения във феновете на ЦСКА за подобен трансфер на настоящия им наставник, но тепърва ще става ясно дали въобще ще остане в клуба след края на настоящия сезон.

Вижте повече за това кой е Саво Милошевич, за който се смята, че ще поеме Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички