Героят за ЦСКА Юрген Матей: Ако бях с бял екип, щях да съм много ядосан на рефера


Героят за ЦСКА Юрген Матей: Ако бях с бял екип, щях да съм много ядосан на рефера
Снимка: БГНЕС

6064 0

Капитанът на ЦСКА - Юрген Матей, който се превърна в автор и на единственото попадение, с което "червените" победиха Локомотив Пловдив, бе избран за играч на мача срещу "смърфовете". Лидерът на "армейците" изкоментира съдийството и заяви, че сезонът не е приключил.

Ключът към победата

"Мисля, че срещу Локо виднаги е трудно. Имахме възможности за още голове, но не ги вкарахме. Беше трудно до самия край. Имахме късмет с решенията и в крайна сметка взехме 3 точки", започна Матей.

Агресивният старт

"През първото полувреме имахме пълен контрол. Трябваше да се възползваме, да създадем повече и да сме сигурни пред гола. Но и през втората част бяхме опасни и можехме да вкараме. Момчетата отпред работеха сериозно, често те печелят мачовете с техните голове".

Характерът на ЦСКА

"Това е основната причина да сме високо в класирането. Имаше мачове, в които играхме по-слабо, но печелехме. Това е заради характера, в момента в който стъпим на терена всеки е готов да се бори".

Съдийските отсъждания и битката с Лудогорец

"Ако бях с бял екип, щях да съм много ядосан на рефера. Това е момент на късмет, имаше много други моменти, в които съдията игра срещу нас. В много мачове пък съдиите играха срещу нас".

"Мисля, че днес бе страхотен пример. Те имат трудни мачове, те ни преследваха много, сега ние тях, сезонът не е приключил все още", завърши "червеният" капитан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички